«Πόρτα» στα γήπεδα για 24χρονο – Στο κατηγορητήριο εκρηκτικά και επιθετικό όπλο

«Πόρτα» στα γήπεδα για 24χρονο – Στο κατηγορητήριο εκρηκτικά και επιθετικό όπλο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα αποκλεισμού εναντίον 24χρονου, για αδικήματα που αφορούν παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, μεταφορά επιθετικού όπλου σε αθλητικό χώρο, μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, επίθεση εναντίον Αστυνομικού με σκοπό την αντίσταση στη νόμιμη σύλληψη.

Πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 6 Σεπτεμβρίου, 2026 κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Με την καταχώρηση για εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στον Νόμο για την πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, το Επαρχιακό Δικαστήριο διέταξε όπως ο 24χρονος αφεθεί ελεύθερος, με όρους που εξασφαλίζουν την παρουσία του στην επόμενη δικάσιμο.

Παράλληλα, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του 24χρονου από τους αθλητικούς χώρους, μέχρι την ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

Την εκτίμηση ότι «είμαστε έτοιμοι, ως έχουν τα δεδομένα, να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά» , εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη μετά την περίπου μίας ώρας συνάντηση που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE