Αυτοί οι δύο καταζητούνται για διαρρήξεις και κλοπές στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες τους

Αυτοί οι δύο καταζητούνται για διαρρήξεις και κλοπές στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες τους

Καταζητούνται οι ANDRIAN DANIEL SLAPAN, 18 ετών από τη Ρουμανία και ο MALEK ALSΗARQAWI, 17 ετών από τη Συρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διαρρήξεις κτιρίων και κλοπής περιουσίας, κλοπή μοτοσικλέτας και πρόκληση κακόβουλων ζημιών.

Πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 18 Αυγούστου και 7 Σεπτεμβρίου, 2026 στην επαρχία Λευκωσίας.   

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό  ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE