Στόχος βομβιστών όχημα 44χρονου στη Λινόπερα

Στόχος βομβιστών όχημα 44χρονου στη Λινόπερα

Έκρηξη κροτίδας σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 7/1 σε αυτοκίνητο 44χρονου στη Λεμεσό.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, η έκρηξη σημειώθηκε στις 23:00 στο αυτοκίνητο του 44χρονου ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία των γονιών του στο συνοικισμό Λινόπετρας στη Λεμεσό.

Η σκηνή αποκλείστηκε και έγιναν έρευνες που κατέδειξαν ότι οι ζημιές προκλήθηκαν από πυροδότηση εργοστασιακής, πλαστικής κυλινδρικής κροτίδας.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στο όχημα. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE