Συγκλονίζει η Α. Δημητρίου για την Πόπη Χριστοφόρου: «Έφυγε ηρωϊκή μάνα σύμβολο της τραγωδίας του Μαρί»

Συγκλονίζει η Α. Δημητρίου για την Πόπη Χριστοφόρου: «Έφυγε ηρωϊκή μάνα σύμβολο της τραγωδίας του Μαρί»

Συγκλονίζει με ανάρτηση της η Αννίτα Δημητρίου για το θάνατο της Πόπης Χριστοφόρου, της μητέρας των διδύμων του Μαρί.

«Έφυγε η αγαπημένη μας Πόπη. Η ηρωϊκή μάνα σύμβολο της τραγωδίας του Μαρί. Η μάνα των διδύμων, που όλη η Κύπρος λύγισε μπροστά στον πόνο της και υποκλίθηκε στην αξιοπρέπεια με την οποία τον κράτησε τόσα χρόνια», αναφέρει σε ανάρτηση της η κ. Δημητρίου.

Η κ. Δημητρίου αναφέρει «ό,τι και να πούμε είναι λίγο για μια τέτοια απώλεια. Ας αναλογιστούμε μόνο το χρέος μας. Το ελάχιστο που οφείλουμε ως Πολιτεία είναι να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, ώστε καμία άλλη μάνα, κανένας άλλος γονιός, να μη βιώσει ποτέ ξανά τέτοιο πόνο».

«Η σκέψη κι οι προσευχές μας είναι με τον σύζυγο της Μιχάλη και τη Γεωργία της.  Αιωνία της η μνήμη, κοντά στους δύο αγγέλους της. Τον Μίλτο και τον Χρίστο της», αναφέρει η κ. Δημητρίου.

Δείτε την ανάρτηση

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία Αβέρωφ – Αποφασίζουν τα επόμενα βήματα

VIDEO: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία Αβέρωφ – Αποφασίζουν τα επόμενα βήματα

Προβληματισμός επικρατεί στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE