ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο δελτίο τύπου της ΕΜΑΚ: Η κατάσταση φαίνεται να ομαλοποιείται! Σε 58 κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική

Έκτακτο δελτίο τύπου της ΕΜΑΚ: Η κατάσταση φαίνεται να ομαλοποιείται! Σε 58 κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική

Σε 58 κλήσεις λόγω έντονης βροχόπτωσης και ισχυρών ανέμων, ανταποκρίθηκε από το απόγευμα σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρει σε έκτακτο δελτίο Τύπου, η ΕΜΑΚ ανταποκρίθηκε σε 2 κλήσεις για πτώση δέντρου και ρυμούλκηση οχήματος περιοχές  των χωριών Σκαρίνου και Αλεθρίκο.

Οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λεμεσού ανταποκρίθηκαν σε 19 κλήσεις για άντληση νερού, άνοιγμα οχετών όμβριων υδάτων, πτώσεις δέντρων, ρυμουλκήσεις οχημάτων και μία πτώση δέντρου σε όχημα σε κίνηση χωρίς τραυματίες στο Τραχώνι. Η βροχόπτωση επηρέασε πιο πολύ τις περιοχές Τραχώνι, Γερμασόγεια και Λινόπετρα.

Οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λάρνακας ανταποκρίθηκαν σε 17 κλήσεις που αφορούσαν ξέπλυμα δρόμου λόγω ακαθαρσιών, πτώσεις δέντρων, ρυμουλκήσεις οχημάτων, με πιο σοβαρή την πτώση υποστατικού στη Πύλα και πτώση δέντρου στον αυτοκινητόδρομο έξοδος Λιβαδιών.

Οι πυροσβεστικοί σταθμοί Πάφου ανταποκρίθηκαν σε 19 κλήσεις που αφορούσαν άντληση νερού από υποστατικά και υπόγεια, άνοιγμα οχετών όμβριων υδάτων, πτώσεις δέντρων, ρυμουλκήσεις οχημάτων, συνέπεια της βροχόπτωσης και των ισχυρών ανέμων, στις περιοχές της πόλης της Πάφου, Τίμη , Μαντριά και Αργάκα.

Πιο σοβαρή ήταν η πτώση φοινικόδεντρου στη Αργάκα σε ξύλινο σπίτι με μεγάλες ζημιές, χωρίς τραυματίες και σπάσιμο γυαλιών βιτρίνας σε κατάστημα στην Κάτω Πάφο.

Ο Πυροσβεστικός σταθμός Αμμοχώστου ανταποκρίθηκε σε μια κλήση.
 
Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η κατάσταση φαίνεται να ομαλοποιείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top