Στις φλόγες όχημα σε υπόγειο στη Λευκωσία – Με αναπνευστικές συσκευές μπήκαν οι πυροσβέστες

Στις φλόγες όχημα σε υπόγειο στη Λευκωσία – Με αναπνευστικές συσκευές μπήκαν οι πυροσβέστες

Στις φλόγες τυλίχθηκε ιδιωτικό όχημα που ήταν σταθμευμένο σε υπόγειο κτιρίου στον Στρόβολο, με αποτέλεσμα να υποστεί εκτεταμένες ζημιές στον χώρο της μηχανής.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ανταπόκριση στο περιστατικό σημειώθηκε στις 15:22, με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Για την προσέγγιση και την κατάσβεση της φωτιάς, οι πυροσβέστες εισήλθαν στο υπόγειο με αναπνευστικές συσκευές και χρησιμοποίησαν σωλήνες νερού. Παράλληλα, απομάκρυναν τους καπνούς με ειδική συσκευή εξαερισμού.

Πέραν των εκτεταμένων ζημιών στη μηχανή, ελαφρές ζημιές καταγράφηκαν στη βαφή του αυτοκινήτου και στον εξοπλισμό του υπόγειου χώρου.

Ως προκαταρκτική αιτία της πυρκαγιάς αναφέρεται μηχανική ή ηλεκτρική βλάβη.

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE