Ήδη οι ισχυροί άνεμοι έχουν αποκόψει δέντρα και διαλύσει υπόστεγα στην Λεμεσό και Πάφο, ενώ το βαρομετρικό κατευθύνεται προς τη Λευκωσία.
Οι αρμόδιες Αρχές (Πυροσβεστική και Αστυνομία) βρίσκονται σε επιφυλακή για τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν τη στιγμή που εκφράζονται ανησυχίες ότι τα φαινόμενα θα κλιμακωθούν κατευθυνόμενα προς τη Λευκωσία, γεγονός που θα καταστήσει τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας επικίνδυνο για τα οχήματα, καθώς ίσως δέντρα πέσουν μέσα στο δρόμο.
Σε όλη την Κύπρο τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν αρκετές ζημιές. Δέντρα και μεταλλικά υλικά έπεσαν σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα και έκοψαν δρόμους και μέχρι στιγμής έγιναν αναφορές μόνο για υλικές ζημίες.
Προκλήθηκε αναστάτωση και οι αρμόδιοι βρίσκονται σε κινητοποίηση για αντιμετώπιση της κατάστασης, και προτρέπουν τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός μέσα στους δρόμους.
Διαβάστε τι έγινε σε ολόκληρη τη Κύπρο σήμερα 7/1:
ΤΩΡΑ: Αστραπές, βροντές, καταιγίδες και προβλήματα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας!
ΠΑΦΟΣ: Οι άνεμοι παρέσυραν τα πάντα στο διάβα τους! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η Αστυνομία Κύπρου προειδοποιεί: Επικίνδυνοι δρόμοι στο οδικό δίκτυο! Διαβάστε σε ποιες περιοχές