Ακραία καιρικά φαινόμενα- Σε εγρήγορση η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Ακραία καιρικά φαινόμενα- Σε εγρήγορση η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Άσχημες καιρικές συνθήκες επικρατούν στην Επαρχία Πάφου ενώ για την αντιμετώπιση επεισοδίων επί ποδός βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Σε 13 κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου για πτώσεις δένδρων, και αντικειμένων, κυρίως μεταλλικών, σε δημόσιους δρόμους και σε δύο επεισόδια στην Πόλη Χρυσοχούς, σύμφωνα με τον αξιωματικό υπηρεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου.

Η κατάσταση τώρα, όπως αναφέρεται, βρίσκεται υπό πλήρη έλεγχο και το φαινόμενο κόπασε, οι αρμόδιοι βρίσκονται σε επιφυλακή. 

Η Αστυνομία Πάφου προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ιδιαίτερα στο νέο αυτοκινητόδρομο Κονιών μέχρι Κούκλια και από το Παφιακό στάδιο μέχρι την Τίμη από το παλαιό οδικό δίκτυο λόγω της πτώσης.

Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου Μαρία Παπαδοπούλου διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω των βροχοπτώσεων και των σφοδρών ανέμων που παρατηρήθηκαν στην Επαρχία Πάφου, σημειώθηκαν στην περιοχή της κοινότητας Αχέλειας. Ωστόσο, σημείωσε, η βλάβη έχει ήδη αποκατασταθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE