Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Ο Μάριος Φρίξου γνωρίζει πως έχει να αντιμετωπίσει πολλούς δράκους στη δική του ιστορία. Η απόφασή του να παντρευτεί τον -επί έξι χρόνια- σύντροφό του Φάνο Ελευθεριάδη προκάλεσε ήδη πολλές αντιδράσεις, αλλά ο ίδιος δεν πτοείται.
Μάλιστα η ημερομηνία έχει οριστεί, με το προσκλητήριο ήδη να κυκλοφορεί σε διάφορους διαδικτυακούς ιστότοπους και να γίνεται θέμα και στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά portal της Ελλάδας.
«Η αγάπη μας κλείνει ραντεβού στην Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας, δύο βέρες μας περιμένουν με αγωνία κι ατσάλινα δεσμά υπόσχονται αιώνια ευτυχία» αναφέρεται στο προσκλητήριο.
Ιστοσελίδες όπως το protothema.gr, το NewsBeast.gr, το Enikos.gr και το Lifo.gr είναι μόνο μερικά από τα δημοσιεύματα που αλιεύσαμε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αναζήτησης, κάνοντας εκτενή αναφορά τόσο στο σύμφωνα συμβίωσης όσο και στην γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις