Ντάισελμπλουμ: Θα χρειαστούν μήνες για την ελληνική αξιολόγηση

Ντάισελμπλουμ: Θα χρειαστούν μήνες για την ελληνική αξιολόγηση

Στους δημοσιογράφους μίλησε σήμερα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στο πλαίσιο της ανάληψης της Ολλανδικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο επικεφαλής του Eurogroup αναφορικά με την Ελλάδα και το πρόγραμμα σχολίασε, όπως μεταδίδει η Ελένη Βαρβιτσιώτη μέσω του Twitter της, «Δεν υπάρχει ελληνικό πρόγραμμα χωρίς την παρουσία του ΔΝΤ.

Η αξιολόγηση της Ελλάδας για να είμαστε ρεαλιστές θα χρειαστεί μήνες και όχι εβδομάδες», ενώ αναφορικά με το προσχέδιο για το ασφαλιστικό ο κ.Ντάισελμπλουμ σχολίασε «Δεν έχω δει τις μεταρρυθμίσεις του ασφαλιστικού συστήματος, μόνο ότι έχω διαβάσει στις εφημερίδες. Πρέπει πρώτα να αξιολογηθεί από τους θεσμούς και θα μας ενημερώσουν».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE