Εντοπίστηκε ο 67χρονος που απουσίαζε από το σπίτι του στην Πάφο

Εντοπίστηκε ο 67χρονος που απουσίαζε από το σπίτι του στην Πάφο

Εντοπίστηκε ο Ιάκωβος Χριστοδούλου 67 ετών, που αναζητούσε η Αστυνομία Πάφου μετά από καταγγελία της κόρης του ότι απουσίαζε από την οικία του από την 1η Ιανουαρίου του 2016.

Ο 67χρονος εντοπίστηκε σήμερα στις 2 το πρωί όταν προσέγγισε ο ίδιος σε αστυνομικούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο 67χρονος είπε στην Αστυνομία πως είναι καλά στην υγεία του και ότι βρίσκονταν στη Λεμεσό για προσωπικούς του λόγους.

Στην καταγγελία για την εξαφάνισή του προχώρησε η κόρη του 67χρονου, η οποία ανέφερε στην Αστυνομία ότι ο πατέρας της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ έχει υποβληθεί και σε εγχείριση καρδίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 67χρονος θεάθηκε στις 2 του μηνός στη περιοχή της Γεροσκήπου.

Η Αστυνομία μετά την καταγγελία είχε διεξάγει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE