Πέμπτη σύλληψη για τα 230 κιλά ναρκωτικών στη Λευκωσία – Στο στόχαστρο 30χρονος

Πέμπτη σύλληψη για τα 230 κιλά ναρκωτικών στη Λευκωσία – Στο στόχαστρο 30χρονος

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εντοπισμού πέραν των 230 κιλών ναρκωτικών ουσιών στη Λευκωσία, καθώς και τον εντοπισμό πιστολιού, περιστρόφου, εκρηκτικών μηχανισμών και μεγάλου αριθμού κροτίδων, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη 30χρονου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον του.

Πρόκειται για την πέμπτη σύλληψη που διενεργείται στο πλαίσιο διερεύνησης της συγκεκριμένης υπόθεσης. Για την ίδια υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα, συγκεκριμένα ένας άνδρας ηλικίας 34 ετών, ένας άνδρας ηλικίας 27 ετών και δύο άνδρες ηλικίας 26 ετών.

Ο 30χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης και αναμένεται σήμερα να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Η ΥΚΑΝ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE