«Ο γάρος της... χρονιάς»: Χαμός για το πάρκινγκ σε συγκρότημα κατοικιών - «Δεν μας φτάνει που κάποιοι κρατούν 5 αυτοκίνητα…»

«Ο γάρος της... χρονιάς»: Χαμός για το πάρκινγκ σε συγκρότημα κατοικιών - «Δεν μας φτάνει που κάποιοι κρατούν 5 αυτοκίνητα…»

Την έντονη αγανάκτησή του για το πρόβλημα στάθμευσης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο συγκρότημά του εκφράζει πολίτης, μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, οι διαθέσιμοι χώροι στάθμευσης δεν επαρκούν για τους κατοίκους, καθώς, όπως υποστηρίζει, υπάρχουν άτομα που διαθέτουν μέχρι και πέντε αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το πρόβλημα επιτείνεται από άτομο που, σύμφωνα με τον ίδιο, σταθμεύει καθημερινά το όχημά του στο συγκρότημα, προκαλώντας περαιτέρω αντιδράσεις μεταξύ των κατοίκων.

Ο πολίτης κάνει λόγο για συνεχή συζήτηση στο ομαδικό chat των κατοίκων σχετικά με το θέμα των χώρων στάθμευσης, εκφράζοντας την απορία του για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου οδηγού.

«Ο γάρος όχι της ημέρας αλλά της ΧΡΟΝΙΆΣ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, συνοδεύοντας την καταγγελία του με φωτογραφία του οχήματος.

Μπορεί να είναι εικόνα αυτοκίνητο και κείμενο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE