Θλίψη στην Ελλάδα: Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στην Ιόνια Οδό

Θλίψη στην Ελλάδα: Νεκρός 22χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στην Ιόνια Οδό

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/8) στην Ιόνια Οδό, στο ύψος της Ρίγανης, καθώς ένας 22χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες o νεαρός με καταγωγή από την Ιτέα εξετράπη της πορείας του και υπέστη πολλά τραύματα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία διεξάγει έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Protothema.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE