Έλληνας ηθοποιός μας στέλνει αδιάβαστους: «Έχω διαλέξει ήδη τον τάφο μου»

Έλληνας ηθοποιός μας στέλνει αδιάβαστους:  «Έχω διαλέξει ήδη τον τάφο μου»

Περιγράφει το ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή

Μπορεί στο άκουσμα της λέξης «θάνατος» όλοι να παγώνουμε, ο Τάσος Χαλκιάς ωστόσο μοιάζει να έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα πως όλοι κάποτε θα φύγουμε από αυτό τον κόσμο.

«Έχω ήδη  διαλέξει τον τάφο μου γιατί θέλω  η τελευταία μου κατοικία να είναι αυτή που εγώ γουστάρω» δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό «You» και πρόσθεσε:

«Όταν ήμουν στη Θήβα στρατιώτης ήρθα τετ α τετ με το θάνατο. Είχα ένα παλιό αυτοκίνητο και επιστρέφοντας στο στρατόπεδο κοιμήθηκα στο τιμόνι. Βγήκα από το δρόμο και προσγειώθηκα σε μια πλαγιά. Το αμάξι καταστράφηκε και φράκαρα σε ένα μεγάλο βράχο. Γλίτωσα μόνο με μερικά τραύματα. Θα μπορούσα πραγματικά να έχω σκοτωθεί».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.