Σε λειτουργία το νέο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα

Σε λειτουργία το νέο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα

Σε λειτουργία τέθηκε το νέο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα, μετά τη χορήγηση της σχετικής άδειας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η νέα παραγωγική μονάδα βρίσκεται απέναντι από το εργοστάσιο που καταστράφηκε και στεγάζεται σε ακίνητο που στο παρελθόν λειτουργούσε ως Cash & Carry. Το ακίνητο είχε περάσει στην κατοχή της οικογένειας Τζωρτζιώτη και αρχικά χρησιμοποιήθηκε από τη Βιολάντα ως αποθηκευτικός χώρος.

Το σχέδιο για τη μετατροπή του σε εργοστάσιο είχε ξεκινήσει πριν από τα τραγικά γεγονότα του Ιανουαρίου, καθώς η Πολεοδομία Τρικάλων είχε χορηγήσει από τον Σεπτέμβριο του 2025 άδεια αλλαγής χρήσης του ακινήτου σε βιομηχανικό χώρο.

Πλέον, η εταιρεία διαθέτει ξανά τρεις παραγωγικές μονάδες σε λειτουργία. Εκτός από το νέο εργοστάσιο στα Τρίκαλα, λειτουργούν η μονάδα στη Λάρισα και το εργοστάσιο της Vitafree στην Εθνική Οδό Τρικάλων-Φαρκαδόνας, τα οποία είχαν επίσης διακόψει προσωρινά τη λειτουργία τους για τη διενέργεια ελέγχων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.