Πυρήνας της Χεζμπολάχ εξαρθρώθηκε στο Μπαχρέιν

Πυρήνας της Χεζμπολάχ εξαρθρώθηκε στο Μπαχρέιν

Οι συλληφθέντες συνδέονταν και με το Ιράν σύμφωνα με τις Αρχές

Το Μπαχρέιν ανακοίνωσε σήμερα ότι διέλυσε έναν πυρήνα που συνδεόταν με το Ιράν και σχεδίαζε επιθέσεις εναντίον του νησιωτικού βασιλείου του Κόλπου, μετέδωσε το σαουδαραβικής ιδιοκτησίας τηλεοπτικό κανάλι Al Arabiya, μερικές ημέρες μετά τη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων και των δύο χωρών με το Ιράν.

«Το Μπαχρέιν ανακοινώνει τη σύλληψη ενός τρομοκρατικού πυρήνα που συνδεόταν με τους (Ιρανούς) Φρουρούς της Επανάστασης και τη Χεζμπολάχ... τα μέλη του πυρήνα σχεδίαζαν βομβιστικές επιθέσεις στη χώρα», μετέδωσε το Al Arabiya, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν, το οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, ο πυρήνας αποτελείτο από πολλά μέλη, δέκα από τα οποία συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE