Κίτρινη προειδοποίηση για 40άρια – Ποιες ώρες θα «χτυπήσει» η ζέστη

Κίτρινη προειδοποίηση για 40άρια – Ποιες ώρες θα «χτυπήσει» η ζέστη

Σε ισχύ τίθεται την Τετάρτη, 26 Αυγούστου, κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, λόγω των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται.

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, ο υδράργυρος αναμένεται να σκαρφαλώσει στους 40 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, με τη ζέστη να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή κατά τις μεσημβρινές και πρώτες απογευματινές ώρες.

Η κίτρινη προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ στις 13:30 και θα διαρκέσει μέχρι τις 16:00 της ίδιας ημέρας.

Οι υψηλές θερμοκρασίες απαιτούν αυξημένη προσοχή, ιδιαίτερα για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και όσους εργάζονται ή δραστηριοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE