Δύο καταγγελίες μέσα σε λίγους μήνες σε βάρος 20χρονου για ενδοοικογενειακή βία - Τον κατήγγειλε ξανά η σύζυγός του

Δύο καταγγελίες μέσα σε λίγους μήνες σε βάρος 20χρονου για ενδοοικογενειακή βία - Τον κατήγγειλε ξανά η σύζυγός του

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες βρέθηκε αντιμέτωπος με τις Αρχές ένας 20χρονος άνδρας, μετά από νέα καταγγελία της συζύγου του για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο. Ο νεαρός, αλβανικής καταγωγής, είχε καταγγελθεί και τον περασμένο Μάρτιο για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της ίδιας γυναίκας, ωστόσο η υπόθεση επανέρχεται στο προσκήνιο μετά το νέο περιστατικό.

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, το απόγευμα της Κυριακής 23 Αυγούστου, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 20χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν φέρεται να επιτέθηκε στη σύζυγό του, χτυπώντας τη με τα χέρια του.

Η γυναίκα απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, με αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου να κινητοποιούνται άμεσα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 20χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρμόδιων Αρχών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE