Αιματηρή επίθεση στη Βούλα: Άνδρας τραυμάτισε επιβάτη με σπασμένο μπουκάλι μέσα στο τραμ και εξαφανίστηκε

Αιματηρή επίθεση στη Βούλα: Άνδρας τραυμάτισε επιβάτη με σπασμένο μπουκάλι μέσα στο τραμ και εξαφανίστηκε

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου στον τερματικό σταθμό του Τραμ «Ασκληπιείο Βούλας», μετά από αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε εντός συρμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε στις 17:55 το απόγευμα μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε εντός του συρμού, άνδρας πακιστανικής καταγωγής τραυμάτισε επιβάτη στο δεξί πόδι χρησιμοποιώντας σπασμένο γυάλινο μπουκάλι και αμέσως μετά διέφυγε πεζός.

Το αιματηρό περιστατικό προκάλεσε πανικό στους επιβάτες του συρμού ενώ πλέον, ο άνδρας, αναζητείται από τις Αρχές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE