Βανδαλισμοί σε καταστήματα σε περιοχές της Πάφου μετά την ολοκλήρωση αστυνομικής επιχείρησης

Βανδαλισμοί σε καταστήματα σε περιοχές της Πάφου μετά την ολοκλήρωση αστυνομικής επιχείρησης

Σειρά επιθέσεων και βανδαλισμών σε καταστήματα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε περιοχές της επαρχίας Πάφου, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση αστυνομικής επιχείρησης στη συνοικία Μουττάλου.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην περιοχή, μετά και τα πρόσφατα περιστατικά επίθεσης εναντίον διανομέων φαγητού, αλλά και τις καταγγελίες κατοίκων για τη συμπεριφορά ομάδων νεαρών.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την Αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή νεαρά πρόσωπα φέρεται να προχώρησαν σε επιθέσεις εναντίον καταστημάτων, προκαλώντας ζημιές σε τουλάχιστον οκτώ επιχειρήσεις.

Τα περιστατικά καταγράφηκαν σε διαφορετικές περιοχές της επαρχίας, μεταξύ άλλων στην Πάφο, τη Χλώρακα και την Τάλα.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στα υποστατικά καταγράφονται και αξιολογούνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των προσώπων που εμπλέκονται στα περιστατικά.

Η χρονική ακολουθία των γεγονότων, με την αστυνομική επιχείρηση να προηγείται και τους βανδαλισμούς να ακολουθούν, βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των ερευνών. Παράλληλα, οι κάτοικοι ζητούν αποτελεσματικότερη αστυνόμευση, εκφράζοντας φόβους ότι η κατάσταση μπορεί να κλιμακωθεί.

Οι επαγγελματίες των περιοχών που επηρεάστηκαν καλούνται να καταγράψουν τις ζημιές και να προχωρήσουν στις απαραίτητες καταγγελίες, ενώ αναμένεται ότι η Αστυνομία θα δώσει περισσότερα στοιχεία για την έκταση των περιστατικών και την πορεία των ερευνών μετά την ολοκλήρωση τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE