Αναστάτωση σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά - Εκκενώθηκε μετά από πυρκαγιά

Αναστάτωση σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά - Εκκενώθηκε μετά από πυρκαγιά

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ σε πλυντήριο ρούχων, το οποίο βρισκόταν στο υπόγειο ξενοδοχείου στον Πρωταρά, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να προχωρά σε προληπτική εκκένωση του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 22:21 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στο πλυντήριο του ξενοδοχείου. Στο σημείο ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου «Λοχία Αδάμου Αδάμου».

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23:40.

Από την πυρκαγιά και την έντονη θερμότητα, το πλυντήριο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε λευκά είδη που βρίσκονταν στον χώρο. Παράλληλα, από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή της τοιχοποιίας στο υπόγειο και στο κλιμακοστάσιο του ξενοδοχείου.

Για προληπτικούς λόγους, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας προχώρησαν στην εκκένωση του ξενοδοχείου. Ακολούθησε έρευνα σε όλα τα δωμάτια, χωρίς να εντοπιστεί οποιοδήποτε παγιδευμένο πρόσωπο.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς αναμένεται να διερευνηθούν σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.