Τους βγήκε ξινό το γιορτινό χαρτάκι σε Λεμεσό και Πάφο

Τους βγήκε ξινό το γιορτινό χαρτάκι σε Λεμεσό και Πάφο

Σε δεκάδες καταγγελίες προέβει η Αστυνομία αφού εντόπισε διάφορα άτομα να επιδίδονται σε κυβεία

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας για πάταξη της κυβείας, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, διενήργησαν έρευνα σε καφενείο στη Λεμεσό.

Κατά την είσοδο των Αστυνομικών στο καφενείο εντοπίστηκαν τέσσερα πρόσωπα, να επιδίδονται σε κυβεία και κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα. Γραπτώς κατηγορήθηκε και ο ιδιοκτήτης της καφενείου, ο οποίος επέτρεψε την διεξαγωγή κυβείας στο υποστατικό του.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 106 τραπουλόχαρτα και το χρηματικό ποσό των €28.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Λίγο αργότερα, μέλη του ΟΠΕ Πάφου, εισήλθαν για έλεγχο σε υποστατικό, που βρίσκεται στην πόλη της Πάφου. Κατά την είσοδό τους στο υποστατικό εντόπισαν οκτώ πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Τόσο τα πιο πάνω πρόσωπα, όσο και ο υπεύθυνος του υποστατικού κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Από τη σκηνή κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 52 τραπουλόχαρτα και 142 μάρκες.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE