Θα πέσουν τα τσιμέντα στα Πολεμίδια! Διαβάστε ποιον παιχταρά θέλει να κλείσει ο Πρόεδρος στην Καρμιώτισσα

Θα πέσουν τα τσιμέντα στα Πολεμίδια! Διαβάστε ποιον παιχταρά θέλει να κλείσει ο Πρόεδρος στην Καρμιώτισσα

Ο delevoper Πρόεδρος της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών θέλει όπως φαίνεται «να ρίξει τα τσιμέντα» καθώς προσέγγισε ένα παίχτη που στο παρελθόν «έβγαζε μάτια» στα Κυπριακά γήπεδα παίζοντας για την Ομόνοια.

Επιμένουν στην Καρμιώτισσα να χτυπούν παίχτες πρώτης κατηγορίας. Όπως αποκάλυψε το Σάββατο η ιστοσελίδα Themasports στη μετεγγραφική λίστα της ομάδας των Πολεμιδιών βρίσκονται οι Μγκούνι, Βαττής και Μαρσελίνιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του συνάδελφου Πόλυ Χαραλάμπους φέρει τον πρόεδρο Νίκο Παπά, να παρουσιάζεται έτοιμος να «χρυσώσει» (για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας) τον Μούσα Μγκούνι....Διαβάστε τη συνέχεια στο ΤhemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE