VIDEO: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία Αβέρωφ – Αποφασίζουν τα επόμενα βήματα
Προβληματισμός επικρατεί στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η οικογένεια παραθέριζε στην Κύπρο. Στην παραλία βρισκόταν επίσης ο πατέρας της οικογένειας μαζί με τον γιο τους, οι οποίοι ωστόσο δεν κολυμπούσαν στην θάλασσα.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οι τρεις τους αντιμετώπισαν σοβαρό κίνδυνο, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Η 13χρονη κόρη της 35χρονης μεταφέρθηκε στο Μακάρειο σε σοβαρή κατάσταση. Η 12χρονη κινδύνευσε επίσης και χρειάστηκε να αντιμετωπιστεί από τους διασώστες ενώ αργότερα μεταφέρθηκε και εκείνη στο νοσοκομείο.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας.
Οι εξετάσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την Αστυνομία να συλλέγει στοιχεία και μαρτυρίες για να εξακριβωθεί η ακριβής αλληλουχία των γεγονότων.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




