Κομισιόν: Παρελήφθησαν οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για το ασφαλιστικό

Κομισιόν: Παρελήφθησαν οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης για το ασφαλιστικό

Τις προτάσεις της ελληνικής Κυβέρνησης για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και συνταξιοδοτικού συστήματος, παρέλαβε χθες βράδυ η Κομισιόν, σύμφωνα με τον επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου, Μ. Σχοινά.

Η Κομισιόν, είπε ο κ. Σχοινάς θα αρχίσει να εξετάζει τώρα την πρόταση ως προς τα συστατικά της στοιχεία και θα τη συζητήσει με τις ελληνικές αρχές ξανά, στα τέλη του μήνα, στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης, όταν αυτή αρχίσει. Η Κομισιόν δεν θέλησε να προσδιορίσει από τώρα με ακρίβεια την ημερομηνία καθόδου της τρόικας στην Αθήνα, κάτι που θα συμβεί στα τέλη Ιανουαρίου.

Η Κομισιόν υπενθυμίζει την ανάγκη συναίνεσης για την επίτευξη των στόχων της μεταρρύθμισης, με πηγές της να υπενθυμίζουν τα αποτελέσματα των τεσσάρων συναινετικών ψηφοφοριών στο ελληνικό κοινοβούλιο, αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας του Ιουλίου - Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE