Συναγερμός μετά από πυρκαγιά στη Λευκωσία - Πολύ σοβαρός κίνδυνος για σπίτι

Συναγερμός μετά από πυρκαγιά στη Λευκωσία - Πολύ σοβαρός κίνδυνος για σπίτι

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο, 15 Αυγούστου 2026 και ώρα 09:40, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια της κοινότητας Αλάμπρας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 10:00, αφού έκαψε έκταση δύο δεκαρίων με ξηρά χόρτα και γεωργικές καλλιέργειες. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των δυνάμεων, προστατεύτηκε παρακείμενη κατοικία που διέτρεξε άμεσο κίνδυνο.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 12 άτομα του Τμήματος Δασών με 4 πυροσβεστικά οχήματα και 1 γεωργικό ελκυστήρα. Στην επιχείρηση πυρόσβεσης συνέδραμε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 5 άτομα με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία Αβέρωφ – Αποφασίζουν τα επόμενα βήματα

VIDEO: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία Αβέρωφ – Αποφασίζουν τα επόμενα βήματα

Προβληματισμός επικρατεί στον ΔΗΣΥ μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE