Facebook: Η γιαγιά, οι σπασίκλες και η αποστομωτική ανάρτηση του Ζούκερμπεργκ

Facebook: Η γιαγιά, οι σπασίκλες και η αποστομωτική ανάρτηση του Ζούκερμπεργκ

Προσέξτε τι γράφετε, μπορεί να σας απαντήσει ο κ. Facebook!

Με ένα tweet του χθες ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ απέδειξε ότι δεν έχει φτάσει τυχαία εκεί που είναι. Εξυπνος, ετοιμόλογος και επικοινωνιακός έδωσε αποστομωτική απάντηση σε χρήστη του Facebook. 

Ολα ξεκίνησαν όταν μία γιαγιά έγραψε στον λογαριασμό της: «Λέω συνεχώς στις εγγονές μου να τα φτιάξουν με τον σπασίκλα (nerd) του σχολείου τους, γιατί μπορεί να γίνει ένας Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Τον ευχαριστώ πολύ για το Facebook. Ηρθα ξανά σε επαφή με τους συγγενείς μου, πολλούς παλιούς φίλους και συμμαθητές».

Πού να φανταζόταν η κυρία Darlene Hackemer Loretto που ανέβασε το post, ποιος θα το σχολίαζε από κάτω!

Ο ίδιος ο άνθρωπος που δημιούργησε το Facebook έσπευσε να της απαντήσει και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο: «Ακόμα καλύτερα θα ήταν να τις ενθαρρύνεις να γίνουν οι ίδιες ο σπασίκλας του σχολείου ώστε να εξελιχθούν στον επόμενο επιτυχημένο εφευρέτη!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE