Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι στην Πάτρα: Γυναίκα πρόλαβε να βγει πριν τυλιχθεί στις φλόγες η κουζίνα

Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι στην Πάτρα: Γυναίκα πρόλαβε να βγει πριν τυλιχθεί στις φλόγες η κουζίνα

Αναστάτωση προκλήθηκε στην περιοχή της Εγλυκάδας στην Πάτρα, έπειτα από έκρηξη φιάλης υγραερίου μέσα σε σπίτι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να εκδηλωθεί φωτιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε σε οικία στην οδό Πέλοπος, στο ύψος της οδού Λοχαγού Μενούνου.

Σύμφωνα με το tempo24.news, μία γυναίκα μαγείρευε όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχε διαρροή υγραερίου. Ακολούθησε μικρής έκτασης έκρηξη, με αποτέλεσμα η κουζίνα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Η γυναίκα κατάφερε να βγει εγκαίρως από το σπίτι και δεν τραυματίστηκε.

Για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ στο σημείο έσπευσε και η Αστυνομία προκειμένου να συνδράμει όπου χρειαζόταν.

Η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη της φιάλης υγραερίου παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Δείτε φωτογραφίες:

Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι στην Πάτρα: Γυναίκα πρόλαβε να βγει πριν τυλιχθεί στις φλόγες η κουζίναΈκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι στην Πάτρα: Γυναίκα πρόλαβε να βγει πριν τυλιχθεί στις φλόγες η κουζίνα

Έκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι στην Πάτρα: Γυναίκα πρόλαβε να βγει πριν τυλιχθεί στις φλόγες η κουζίνα

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE