Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα με το ποδήλατο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα με το ποδήλατο

Μικροατύχημα είχε τη Δευτέρα στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν έπεσε την ώρα που έκανε ποδήλατο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ώμο και να μεταβεί στο Νοσοκομείο Χανίων για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο πρωθυπουργός προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου μετά την πτώση του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έφερε τραυματισμό στον ώμο, καθώς και μικρές εκδορές.

Η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνευσε ανησυχία και, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο κ. Μητσοτάκης αποχώρησε από το νοσοκομείο. Κατά την παραμονή του εκεί, ο πρωθυπουργός συνομίλησε τόσο με πολίτες όσο και με μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE