Νεκρός 72χρονος Σουηδός σε παραλία της Ρόδου

Νεκρός 72χρονος Σουηδός σε παραλία της Ρόδου

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην περιοχή Ψαροπούλα της Ρόδου ένας 72χρονος Σουηδός.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν το λιμενικό ενημερώθηκε ότι ο 72χρονος λουόμενος είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον 72χρονο στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου, δυστυχώς, παρά την κινητοποίηση των γιατρών, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του 72χρονου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE