Ισαάκ και Σολωμού δεν ξεχάστηκαν – Απόψε η μεγάλη εκδήλωση μνήμης

Ισαάκ και Σολωμού δεν ξεχάστηκαν – Απόψε η μεγάλη εκδήλωση μνήμης

Στις 8 το βράδυ πραγματοποιείται στο Παραλίμνι η κεντρική εκδήλωση μνήμης και τιμής για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μνημείο Ισαάκ-Σολωμού, στην οδό Νίκου Ψαρά, και θα μεταδοθεί απευθείας από το ΡΙΚ2.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας και την Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού, ενώ θα παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν πορείες μοτοσικλετιστών από όλες τις ελεύθερες περιοχές, με τελικό προορισμό το Παραλίμνι.

Η Πρωτοβουλία επαναφέρει το αίτημα για απόδοση δικαιοσύνης και εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης για τους καταζητούμενους σε σχέση με τις δολοφονίες των δύο ηρωομαρτύρων.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν αύριο, με το τριακοστό ετήσιο μνημόσυνο του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.