Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η κλήση λήφθηκε στις 15:26, με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα να ανταποκρίνεται άμεσα στο περιστατικό.
Από τη φωτιά επηρεάστηκαν δύο ιδιωτικά οχήματα. Το πρώτο υπέστη ζημιές στον προφυλακτήρα, τη γρίλια και την πινακίδα κυκλοφορίας, ενώ στο δεύτερο προκλήθηκαν ζημιές στην πινακίδα.
Μετά την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς, ο Αξιωματικός Υπηρεσίας προχώρησε σε διερεύνηση των αιτίων, χωρίς ωστόσο να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα.
Όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η πυρκαγιά να προκλήθηκε από αποτσίγαρο που απορρίφθηκε στην περιοχή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




