Νιγηριανός κατάπιε 78 «κάψουλες» ηρωίνης βάρους 1,2 κιλών - Ερχόταν από Κένυα

Νιγηριανός κατάπιε 78 «κάψουλες» ηρωίνης βάρους 1,2 κιλών - Ερχόταν από Κένυα

Ο 40χρονος έφτασε στην Ελλάδα, όπου και συνελήφθη, από το Ναϊρόμπι μέσω Ντόχα.

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ένας 40χρονος υπήκοος Νιγηρίας που επιχείρησε να εισάγει στη χώρα μας ναρκωτικά. 

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 40χρονο στο «Ελ. Βενιζέλος». Αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Ναϊρόμπι Κένυας , μέσω Ντόχα Κατάρ.

Ο 40χρονος μετέφερε, δια της μεθόδου της καταπόσεως, μέσα σε εβδομήντα οκτώ (78) αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες, ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους  -1.176- γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω δράστης αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα ηρωίνης), από χώρες της Αφρικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.