Κυβέρνηση για ανασχηματισμό - «Επιλέγηκαν πρόσωπα που στήριξαν τον Πρόεδρο από την αρχή»

Κυβέρνηση για ανασχηματισμό - «Επιλέγηκαν πρόσωπα που στήριξαν τον Πρόεδρο από την αρχή»

Ο ανασχηματισμός στον οποίο προέβη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διατηρεί πλήρως τον κεντροδεξιό προσανατολισμό της κυβέρνησης, με κοινωνικό φιλελευθερισμό και σαφή ευρωπαϊκό και εθνικό προσανατολισμό δήλωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος Σημείωσε επίσης ότι επελέγησαν πρόσωπα, τα οποία στήριξαν από την αρχή την προσπάθεια του Προέδρου και τα οποία διαθέτουν εμπειρία από τη δημόσια και κοινωνική δράση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ανασχηματισμός με μικρό αποτύπωμα - Ενισχυμένο το ΔΗΚΟ - Δυσαρέσκεια στην ΕΔΕΚ και λεπτές ισορροπίες για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Αναφερόμενος στα μέλη της κυβέρνησης που αποχωρούν, είπε ότι προσέφεραν σημαντικό έργο και ο Πρόεδρος εξακολουθεί να τους θεωρεί πολύτιμους συνεργάτες, διευκρινίζοντας πως ένας ανασχηματισμός δεν συνεπάγεται αποτυχία των προσώπων που αντικαθίστανται.

Ο κύριος Παπαδόπουλος απέρριψε τις επικρίσεις περί καθυστέρησης στις αποφάσεις του Προέδρου, τονίζοντας ότι η συζήτηση για ανασχηματισμό δεν προήλθε από την κυβέρνηση αλλά από τη δημόσια σφαίρα και τα μέσα ενημέρωσης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε, επικεντρώθηκε το προηγούμενο διάστημα στις εξελίξεις στο Κυπριακό, και στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών.

Ανέφερε επίσης ότι εντός της ημέρας ίσως να γίνουν ανακοινώσεις για το Κυπριακό, ενδεχομένως για νέα συνάντηση των δύο ηγετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE