Νέα τραγωδία: Νεκρός 25χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό

Νέα τραγωδία: Νεκρός 25χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 25χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 26 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο νεαρός οδηγούσε σκούτερ όταν, κάτω από συνθήκες που εξακολουθούν να διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση υπέστη σοβαρά τραύματα και νοσηλευόταν έκτοτε σε κρίσιμη κατάσταση.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 25χρονος υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τη σκηνή του δυστυχήματος αμέσως μετά τη σύγκρουση, ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη αργότερα από την Αστυνομία.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα. Στην ΕΔΕΚ, η απόφαση για άρση όλων των διαγραφών επιχειρεί να σηματοδοτήσει μια διαφορετική επανεκκίνηση: αυτή της εσωτερικής συσπείρωσης και της επιστροφής ανθρώπων που τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν εκτός κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE