«Έφυγε» από τη ζωή ο Γεώργιος Εφραίμ: Πότε θα γίνει η κηδεία - Θλίψη στο Παλαιομέτοχο

«Έφυγε» από τη ζωή ο Γεώργιος Εφραίμ: Πότε θα γίνει η κηδεία - Θλίψη στο Παλαιομέτοχο

Θλίψη σκόρπισε στο Παλαιομέτοχο η είδηση του θανάτου του Γεωργίου Εφραίμ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε συγκίνηση στην κοινότητα, με τον Ιερό Ναό Παναγίας Οδηγήτριας να ανακοινώνει την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο, Τρίτη 4 Αυγούστου 2026, στις 4:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Παναγίας Οδηγήτριας στο Παλαιομέτοχο.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 4:00 μ.μ.

Το Ιερατείο και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE