Μπαράζ συλλήψεων στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε 40 μετανάστες

Μπαράζ συλλήψεων στη Λεμεσό – Χειροπέδες σε 40 μετανάστες

Στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται από την Αστυνομία – ΥΑΜ για πάταξη της παράνομης μετανάστευσης, συνελήφθησαν σήμερα 40 συνολικά πρόσωπα, υπήκοοι τρίτων χωρών.

Συγκεκριμένα, σε επιχείρηση που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό, υπό το συντονισμό του Αρχηγείου Υ. Α&Μ, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 40 πρόσωπα για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Έξι από τους συλληφθέντες αναμένεται να απελαθούν εντός της ημέρας ενώ για τους υπόλοιπους γίνονται ενέργειες, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Μετανάστευσης, για άμεση απέλαση τους από το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και επαναπατρισμό τους στις χώρες καταγωγής τους. 

Οι δράσεις της Αστυνομίας για πάταξη της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνεχίζονται καθημερινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώητης.

BEST OF TOTHEMAONLINE