Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Μάχη για τη ζωή δίνει 17χρονος μετά από σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 17χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση που συνέβη τα ξημερώματα σήμερα, στη Λεμεσό.

Από τη σύγκρουση ο 37χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις ο 17χρονος υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, θλάση πνεύμονα, ωτορραγία και ρινορραγία.

Συγκεκριμένα γύρω στη 1π.μ. σήμερα, ενώ ο 17χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα στην οδό Σπύρου Αραούζου, στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE