Σφοδρή επίθεση Καρούσου για Παύλου και Αγγελίδη: «Δεν έπρεπε να αποδεχθούν τον διορισμό»

Σφοδρή επίθεση Καρούσου για Παύλου και Αγγελίδη: «Δεν έπρεπε να αποδεχθούν τον διορισμό»

Εντονη αντίδραση Γιάννη Καρούσου, Αντιπροέδρου ΔΗΣΥ για τα σενάρια υπουργοποίησης Τίνας Παύλου και Χρήστου Αγγελίδη. Ήταν υποψήφιοι του ΔΗΣΥ στις βουλευτικές.

Αυτούσια η ανάρτηση:
 
Η ιστορία θυμάται αυτούς που έμειναν πιστοί στις αξίες τους, όχι αυτούς που τις αντάλλαξαν.
Κατά την άποψή μου, τα δύο στελέχη του ΔΗ.ΣΥ. δεν θα έπρεπε να είχαν αποδεχθεί τον διορισμό, όπως και ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να είχε απευθυνθεί σε στελέχη ενός κόμματος που βρίσκεται στην αντιπολίτευση.
Πάνω απ’ όλα, όφειλαν να σεβαστούν τους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΔΗ.ΣΥ. που τους εμπιστεύτηκαν στις πρόσφατες βουλευτικές και ευρωεκλογές, καθώς και τις αρχές και τις αξίες που οι ίδιοι εκπροσωπούσαν όταν ζητούσαν την ψήφο τους.
Ο σεβασμός δεν αγοράζεται. Κερδίζεται.
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE