«Πονοκέφαλος» για Ευθύμιο Δίπλαρο το ΤΕΠΑΚ – Η υπογραφή του σε συμβόλαιο!

«Πονοκέφαλος» για Ευθύμιο Δίπλαρο το ΤΕΠΑΚ –  Η υπογραφή του σε συμβόλαιο!

Σύγκρουση συμφέροντος και παραβίαση του κανονισμού της Βουλής προκύπτει για τον βουλευτή του ΔΗΣΥ Ευθύμιο Δίπλαρο, αναφορικά με την πρόταση νόμου που είχε καταθέσει το καλοκαίρι του 2013 για το συμβούλιο του ΤΕΠΑΚ, με την οποία άλλαξε τελικά η αναλογία εξωτερικών μελών του συμβουλίου.

Ο κ. Δίπλαρος το 2010 είχε καταθέσει στο ΤΕΠΑΚ αίτηση για ενοικίαση τριώροφης οικοδομής για σκοπούς στέγασης φοιτητών, η οποία έγινε δεκτή και το συμβόλαιο υπογράφτηκε αργότερα το ίδιο έτος. Σε έγγραφα του ΤΕΠΑΚ ο κ. Δίπλαρος εμφανίζεται συνιδιοκτήτης του εν λόγω ακινήτου, ωστόσο σήμερα ο ίδιος, καθώς και ο φερόμενος ως έτερος συνιδιοκτήτης, διαψεύδουν κάτι τέτοιο, υποστηρίζοντας ότι το 2010 ο κ. Δίπλαρος ως δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος ανέλαβε να καταθέσει την αίτηση στο ΤΕΠΑΚ για λογαριασμό οικογενειακού φίλου.

Ο κ. Δίπλαρος διαψεύδει ακόμα ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον φερόμενο ως συνιδιοκτήτη, τον οποίο όμως, σε email του προς το ΤΕΠΑΚ, αποκαλεί «θείο» του.

Ως φοιτητική εστία «Δίπλαρος» είναι γνωστό στους λειτουργούς του ΤΕΠΑΚ το εν λόγω ακίνητο, με τον κ. Δίπλαρο να γνωρίζει ότι γινόταν χρήση του ονόματός του για τη φοιτητική εστία. 

Εφημερίδα «Πολίτης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aπάντα ο Δίπλαρος στις κατηγορίες για την εμπλοκή του στο ΤΕΠΑΚ – «Κάποιοι επιχειρούν σκευωρία εναντίον μου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE