ΠΑΡΑ-THEMA

Η Irish News κάνει καλαμπούρι με τα δημοσιεύματα περί… κυπριακής καταγωγής του Μπεστ

Η Irish News κάνει καλαμπούρι με τα δημοσιεύματα περί… κυπριακής καταγωγής του Μπεστ

Ψιλό γαζί έπιασαν οι Ιρλανδοί όσους αναπαρήγαγαν την είδηση που θέλουν τον Τζορτζ Μπεστ να κατάγεται από την Κύπρο.

Στην γνωστή εφημερίδα της Βορείου Ιρλανδίας, The Irish News, αμφισβητείται έντονα το δημοσίευμα της Kibris, σε ρεπορτάζ της οποίας προβλήθηκε ο ισχυρισμός περί κυπριακής καταγωγής του Τζορτζ Μπεστ.

Το έντυπο της Βόρειας Ευρώπης φροντίζει να διαψεύσει την τουρκοκυπριακή εφημερίδα, με τον συντάκτη να σχολιάζει σχετικά: «Δεν είναι μόνο στους Εγγλέζους που αρέσει να διεκδικούν τους αθλητές μας και να τους παρουσιάζουν ως δικούς τους».

Και συνεχίζει ο δημοσιογράφος της Irish News με αρκετή δόση ειρωνείας: «Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Kibris δημοσίευσε, προφανώς με κάθε σοβαρότητα, τον ισχυρισμό ότι ο Τζορτζ μπεστ ήταν γιος Τουρκοκύπριου πατέρα από τη Λεύκα και Κύπριας μάνας από τη Λεμεσό, που έδωσε το παιδί για υιοθεσία λόγω της παράνομής της σχέσης. Η ‘καλά πληροφορημένη πηγή’ πίσω από αυτόν τον ισχυρισμό, πρόσθεσε ότι ο Μπεστ επισκεπτόταν την Κύπρο συχνά τη δεκαετία του ’60 και του ’70 για να δει τον βιολογικό του πατέρα. Ο Ελληνοκυπριακός Τύπος πήρε αυτή την ιστορία για να κάνει πλάκα».

ΜακΦαν

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top