«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram
«Ουδέν σχόλιο» από τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, σε σχέση με τις διαγραφές μελών της Κυβέρνησης από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
Ο 33χρονος-τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά- μπήκε στο πίσω κάθισμα μίας μαύρης BMW υπό την απειλή όπλου, όταν έδωσε οδηγίες σε τρεις γυναίκες στο Port Elizabeth. Οι γυναίκες απέτυχαν να τον ερεθίσουν σεξουαλικά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και του έδωσαν να πιει μία άγνωστη ουσία πριν τον βιάσουν και οι τρεις και βάλουν το σπέρμα του σε πλαστική σακούλα που διατηρούσαν σε ένα φορητό ψυγέιο!
Αμέσως μετά τον πέταξαν από το αυτοκίνητο περίπου 500 χιλιόμετρα από το σημείο που τον μάζεψαν! Σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Mncedi Mbombo, το θύμα ήταν ακόμη φοβισμένο και η αστυνομία δεν ξέρει πώς να κινηθεί, καθώς δεν έχει υπάρχει αντίστοιχο προηγούμενο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις