ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απαισιόδοξοι οι Αμερικανοί οικονομικοί διευθυντές για το 2016

Απαισιόδοξοι οι Αμερικανοί οικονομικοί διευθυντές για το 2016

Οι οικονομικοί διευθυντές και οι διευθύνοντες σύμβουλοι εμφανίζονται πιο ανήσυχοι για το 2016 από ό,τι ήταν για το 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία δ' τριμήνου του Αμερικανικού Ινστιτούτου των CPAs.

Μόλις το 45% των στελεχών που συμμετείχαν στην έρευνα του Ινστιτούτου δήλωσαν αισιόδοξοι για την αμερικανική οικονομία, έναντι 64% στο δ' τρίμηνο του 2014 και 68% το α' τρίμηνο του 2015.

Τα στελέχη εξέφρασαν την ανησυχία τους για την Κίνα και την Ευρώπη, το ρυθμιστικό πλαίσιο και το πολιτικό αδιέξοδο. 

Σχεδόν το 1/5 των ερωτηθέντων επικαλέστηκαν το εργατικό κόστος ως σημαντικό κίνδυνο. Εμφανίστηκαν επίσης προβληματισμένοι, τόσο για τη δυνατότητα πρόσληψης ταλέντων όσο και για το κόστος των ταλέντων αυτών.

Στο διάστημα των επόμενων 12 έως 18 μηνών, τα στελέχη είπαν ότι αναμένουν πολύ μικρή αύξηση εσόδων και κερδών, της τάξης του 2,9% και 2% αντίστοιχα. Ωστόσο, το 57% σχεδιάσει επέκταση, μειωμένο κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες από το 60% του τρίτου τριμήνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Η Μεγάλη Παρασκευή, η Παρασκευή προ του Πάσχα, είναι μέρα πένθους και νηστείας για όλη την Χριστιανοσύνη καθώς τότε κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top