Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για το Κυπριακό ο ΠτΔ - «Υπήρξε μια διεξοδική ανταλλαγή απόψεων»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα ηλικίας 26 ετών, ο οποίος φέρεται, βάσει μαρτυριών που έχουν εξασφαλιστεί, να εμπλέκεται στον καβγά που σημειώθηκε μεταξύ προσώπων συριακής καταγωγής.
Κατά την ανάκρισή του, ο 26χρονος παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στο σημείο του επεισοδίου, προβάλλοντας ωστόσο διάφορους ισχυρισμούς αναφορικά με τον ρόλο και την εμπλοκή του στα γεγονότα.
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το επεισόδιο φαίνεται να προκλήθηκε εξαιτίας προσωπικών διαφορών μεταξύ δύο διαφορετικών οικογενειών. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




