LIFESTYLE

«Μπορεί και να ξαναπαντρευτώ»! Ποια γνωστή ελληνίδα καλλονή συνεχίζει να μας εκπλήσσει;

«Μπορεί και να ξαναπαντρευτώ»! Ποια γνωστή ελληνίδα καλλονή συνεχίζει να μας εκπλήσσει;

«Αν νιώσω την ανάγκη να πάρω την ευχή του Θεού με έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου μπορεί και να ξαναπαντρευτώ».

Η Τζένη Μπαλατσίνου διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της.

Η παρουσιάστρια και το πρώην μοντέλο είναι γνωστό πως τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της και έχει σχέση με τον Ανδρέα Παππά. Ενώ οι φωτογράφοι τους έχουν απαθανατίσει, εκείνη δεν θέλησε ποτέ να σχολιάσει τίποτα.

Η Τζένη Μπαλατσινού πιο κατασταλαγμένη από ποτέ, παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό YOU και για πρώτη φορά μίλησε τόσο ανοιχτά για τον σύντροφο της. Το αξιοσημείωτο είναι πως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά: «Αν νιώσω την ανάγκη να πάρω την ευχή του Θεού με έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου μπορεί και να ξαναπαντρευτώ», είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως δεν θα ήθελε ένα ακόμη παιδί.

Balatsinou

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Jenny -Jenny» αναφέρθηκε και για τις παπαρατσίστικες φωτογραφίες που απεικόνιζαν εκείνη με τον σύντροφό της: «Υστερίες γιατί να κάνω; Πιο πολύ τρόμαξα για τα παιδιά μου, πώς θα το δουν αυτό σαν εικόνα, όπως και για τον άνθρωπο που είμαι μαζί, ο οποίος είναι εκτός χώρου και δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους έκθεση. Από την άλλη δεν έκανα κάτι παράνομο».

Έχει μία πολύ καλή σχέση με τις κόρες της, ωστόσο αποκάλυψε πως δεν συζητάει μαζί τους τα προσωπικά της: «Με τα παιδιά μου δεν συζητάω τα προσωπικά μου, δεν τα αναλύω… Το ότι μπορεί να ξέρουν πως είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, ναι, αλλά μέχρι εκεί».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top