Σε συναγερμό η Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά σε κλειστό χώρο στάθμευσης οικίας

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά σε κλειστό χώρο στάθμευσης οικίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 23ης Ιουλίου 2026 μέχρι και τις 06:00 της 24ης Ιουλίου 2026, ανταποκρίθηκε σε 41 κλήσεις για βοήθεια (11 πυρκαγιές, 24 ειδικές εξυπηρετήσεις και 6 ψευδείς κλήσεις).

Η ώρα 22:26, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κλειστό χώρο στάθμευσης οικίας στην κοινότητα Νικόκλεια, στην επαρχία Πάφου.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Πάφου και Υπαίθρου Κελοκεδάρων με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23:00, χωρίς να κινδυνεύσει κανείς.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, επηρεάστηκε μικρή κουζίνα στον χώρο και ο εξοπλισμός της, η βαφή της τοιχοποιίας, καθώς και οι ηλεκτρικές θύρες του χώρου στάθμευσης. Εντός του χώρου βρισκόταν και μηχανοκίνητο όχημα, το οποίο φαίνεται να μην έχει επηρεαστεί. Θα ακολουθήσει διερεύνηση για τα αίτια της πυρκαγιάς, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE