Στο κελί 47χρονος - Τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στη Λευκωσία

Στο κελί 47χρονος - Τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στη Λευκωσία

Υπό κράτηση δυνάμει δικαστικού διατάγματος διάρκειας πέντε ημερών, που εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, τέθηκε άντρας ηλικίας 47 ετών, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ο 47χρονος συνελήφθη χθες, από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το οποίο εξασφαλίστηκε στη βάση στοιχείων που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο εμπρησμός διαπράχθηκε γύρω στις 4.50 χθες τα ξημερώματα, όταν κακόβουλα τέθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χωράφι, παρά την οικία του 34χρονου ιδιοκτήτη του, στον Στρόβολο.

Την πυρκαγιά, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που σε συνεργασία με μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».