Θρίλερ σε εξέλιξη: Αγνοείται οικογένεια με 4 παιδιά στην Πάρνηθα

Θρίλερ σε εξέλιξη: Αγνοείται οικογένεια με 4 παιδιά στην Πάρνηθα

Αγωνιώδεις προσπάθειες καταβάλλει τις τελευταίες ώρες κλιμάκιο της ΕΜΑΚ προκειμένου να εντοπίσει μια εξαμελή οικογένεια η οποία αγνοείται στην Πάρνηθα.

Πρόκειται για ένα ανδρόγυνο με 4 παιδάκια που βρέθηκε στην Πάρνηθα για πεζοπορία και χάθηκε μόλις έπεσε η νύχτα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες απο τα Ελλαδικά ΜΜΕ, η οικογένεια βρίσκεται σε επικοινωνία μέσω των κινητών της τηλεφώνων με το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η οικογένεια δεν βρίσκεται μέσα σε κάποιο αυτοκίνητο αλλά είναι πεζή, γεγονός του εντείνει την αγωνία καθώς στην περιοχή επικρατούν πολικές θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -5 βαθμούς Κελσίου.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αθώα η Επίτροπος Νομοθεσίας στην υπόθεση αλκοτέστ το 2024 - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Αθώα η Επίτροπος Νομοθεσίας στην υπόθεση αλκοτέστ το 2024 - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Αθώα κρίθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας η Επίτροπος Νομοθεσίας, Λουίζα Χριστοδουλίδου Ζαννέτου, σε σχέση με την κατηγορία που αντιμετώπιζε, για μη παροχή επαρκούς δείγματος σε έλεγχο αλκοτέστ, τον Ιανουάριο του 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE