Την είδε….Μichael Schumacher 47χρονος Λεμεσιανός; Δεν εξηγείται αλλιώς η ταχύτητα που έτρεχε

Την είδε….Μichael Schumacher 47χρονος Λεμεσιανός; Δεν εξηγείται αλλιώς η ταχύτητα που έτρεχε

Η ταχύτητα σκοτώνει είναι το μήνυμα που εδώ και πολλά χρόνια η Αστυνομία Κύπρου προσπαθεί να εμπεδώσει στους οδηγούς. Φαίνεται όμως ότι 47χρονος Λεμεσιανός δεν έλαβε το μήνυμα με αποτέλεσμα να συλληφθεί

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 9.45π.μ. σήμερα Σάββατο 2 Ιανουαρίου, ενώ μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά την έξοδο Αγίου Σίλα, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 187ΧΑΩ, αντί 100ΧΑΩ που είναι το επιτρεπόμενο όριο, στο συγκεκριμένο σημείο.

Αφού τα μέλη της Τροχαίας κατάφεραν να σταματήσουν το εν λόγω όχημα και μετά από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 47χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη.

Οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού, όπου αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE